Ugrás a fő tartalomra

Magdolna Mosodák újra!


Mint ismeretes Magyarország Kormánya 2020-ig több mint 9,7 milliárd forinttal támogatja a premontrei rend alapításának 900. évfordulójához kapcsolódó fejlesztéseket. A fejlesztések között szerepel a zsámbéki Romtemplom újjáépítése és a Zichy-kastély felújítása, amely az egykori Apor Vilmos Katolikus főiskola épülete volt. A tervek szerint a Magdolna nővérek költöznek a kastélyba ahol egy új típusú női nevelőintézet kezdi meg a működését várhatóan 2020-ban az új oktatási törvény elfogadásának az évében.

Nem csak Zsámbékon, de országszerte felállításra kerülnek majd a Magdolna rendházakhoz kapcsolódó nevelő intézetek melynek alap ötletét az Írországban is egykor oly népszerű Magdolna Mosodák adták. Egyik ezek  közül az esztergomi szénrakodó lesz ahová az erkölcstelen provokátorok és leszbikusok kerülnek majd mint Kemény Zsófia és Follinus Anna költőnők!
Az új oktatási törvénynek megfelelően minden 16 és 25 közötti nőnek legalább két évet el kell tölteni egy Magdolna rendházban, hogy a keresztény európai értékeket elsajátíthassa. Ellenkező esetben nem kaphat érettségit és nem tanulhat tovább. A Magdolna rendházak feladata lesz a jövőben, hogy a harminc feletti hajadon nőket kiházasítsa, amennyiben még nem talált magának megfelelő férj jelöltet. A törvény értelmében minden harmincon felüli nő köteles házasságot kötni a rendház által  kiajánlott férj jelölttel ellenkező esetben a Magdolna rendházba kell vonulnia. 
A nőkhöz hasonlóan a férfiakra is várnak majd kötelességek. 2020-tól újra bevezetésre kerül majd a kötelező katonai szolgálat és huszonöt éves koráig minden férfinak kötelessége megnősülnie!

Ezen drasztikus intézkedésekre a menekültválság, Soros György izgató tevékenysége és a fiatalság elzüllése miatt van nagy  szükség. Ezen felül hamarosan bezárásra kerülnek a budapesti romkocsmák és felszámolásra kerülnek a buli negyedek is. A Jehova Tanúi korábban már indítottak hasonló kezdeményezést. 


Megjegyzések

  1. Három éve erről a helyről a kósza krónikák is beszámolt.

    https://koszakronikak.blogspot.hu/

    A szerkesztője legalább akkora túrázó mint a pécsi kósza Kalangya Zsófika! Lehet van kapcsolat a két ember között. Ebben az esetben mind a ketten itt végzik majd a Magdolna rendházzá átalakított szénrakodóban!

    VálaszTörlés
  2. Selma Holgerrsont még két éve sorozták be és nyírták kopaszra Norvégiában!

    https://www.peticiok.com/osszefogas_selma_holgersson_metal_enekesnert

    Lassan de biztosan letelik a szolgálata. kíváncsian várjuk, milyen ember lett ebből a gaz lélekből akinek az élete korábban maga volt a fertő!

    VálaszTörlés
  3. Vigyázzatok nagyon magatokra szarháziak, mert lesújt a munkásököl! És nem akartok a nevelőpálca rosszabbik végére kerülni.

    Apró kiigazítás: SEMMIFÉLE Selma Holgersson nem létezik, a videóban szereplő csaj - amúgy szvsz elítélendő módon - rákosoknak ajánlotta fel a haját, ráadásul amerikai. Ezt nagyon benézted, te faszkalap...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése